فراخوان مقاله همایش بازخوانی جنگ ایران و عراق، 30 سال بعد



در نشانی زیر:

 

 Columbia House, Rm B212Houghton StreetLondon WC2A 2AE

 

شرکت کنندگان:

 

Joost Hiltermann, Mark Hambley, Reidar Visser, Ibrahim al-Marashi, Judith Yaphe,

Kristian Coates Ulrichsen, Pierre Razoux, Glen Rangwala, Williamson Murray, Kevin Woods, Meir Javedanfar

 

طی سی سال بعد از آغاز جنگ ایران-عراق، کل تحولات خلیج فارس به طور شگفت آوری تغییر یافته است. عراق در جنگ با ایران متوقف شد، و در 1990 چون دیوانگان به کویت حمله برد؛ آمریکا عراق را در 1991 شکست داد و تحریم هایی سختگیرانه را علیه این رژیم در طول دهۀ 1990 برقرار ساخت؛ و در مارس 2003 آمریکا به عراق حمله برد و رژیم بعث را سرنگون کرد و این کشوررا درگیر یک جنگ داخلی خونبار کرد و در ادامه آن، بن بست سیاسی.

متخصصان سیاست خارجی، دیپلمات ها، افسران اطلاعاتی و پژوهشگران مجرب و جوان اوضاع فعلی دانش موجود دربارۀ جنگ هشت ساله و ویرانگر ایران-عراق را بررسی می کنند دربارۀ موضوعاتی چون ترکیه، اسرائیل، فرانسه و دیدگاه های سیاسی شورای همکاری خلیج فارس در قابل جنگ، قدرت نظامی عراق و ایران، نقش ابزار اقتصاد، نقش نهضت مخالفین شیعه در برابر صدام، و نقش سازمان اطلاعات آمریکا در طول جنگ، . پژوهش های تازه و شگفت انگیز ارائه خواهند شد.

میزبانان:

استاد نیگل اشتون Nigel Ashton، بنیاد HEIF 4 Bid، موسسه مطالعات عراق در انگلستان، برنامۀ کویت در مرکز ادارۀ جهان وابسته به مدرسه عالی اقتصاد و علوم سیاسی لندن، برنامه امور بین الملل خاورمیانه در بخش اندیشه های مدرسه عالی اقتصاد و علوم سیاسی لندن و گروه تاریخ بین المللی

 

برای اطلاعات بیشتر با رانج علاءالدین و برایان ر. گیبسون در نشانی:  ideas.middleeast@lse.ac.uk  تماس بگیرید.

 

بخش اندیشه های مدرسه عالی اقتصاد و علوم سیاسی لندن، مرکزی برای مطالعات امور بین المللی، دیپلماسی و راهبردهای کلان است. مأموریت این بخش استفاده از منابع فکری این مدرسه برای کمک به تربیت پیشگامان آزاداندیش و مطالعۀ امور بین الملل از طریق اعطای بورسیه در سطح جهانی و تماس با فعالان و تصمیم گیرندگان در این عرصه است. همانطور که از نامش پیداست، بخش اندیشه های مدرسه عالی اقتصاد و علوم سیاسی لندن قصد دارد چگونگی شکل گیری دنیای کنونی و چگونگی تغییرات آن در آینده را دریابد و این در راستای شعار این موسسه یعنی «دریافتن دلایل هر چیز» است.

 

http://www2.lse.ac.uk/internationalHistory/events/lseIDEASEvents/iranIraqConference.pdf



 
تعداد بازدید: 6991



http://oral-history.ir/?page=post&id=2252