«شرح اسم: زندگینامه آیت‌الله سید علی حسینی خامنه ای (1357-1318)»


«شرح اسم: زندگینامه آیت‌الله خامنه‌ای» در نمایشگاه کتاب

کتاب «شرح اسم: زندگینامه آیت‌الله سید علی حسینی خامنه ای (1357-1318)» نوشته هدایت الله بهبودی توسط مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی منتشر شد. این اثر در مصلای امام خمینی(ره)، سالن شبستان، راهروی ۲۸ غرفه ۱۹ عرضه شده است.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، این اثر که به زندگینامه رهبر معظم انقلاب از سال 1318 تا 1357 پرداخته، مشتمل بر 80 عکس تاریخی است که تعدادی از آن‌ها برای اولین بار منتشر شده‌اند.

این کتاب 766 صفحه ای همچنین مشتمل بر ده‌ها سند از ساواک، شهربانی و دادرسی ارتش شاه درباره دوران مبارزه و تبعید آیت الله سید علی خامنه ای است.

در تالیف این کتاب براتعلی طبرزدی، منصور غفوری، مجتبی سلطانی، علی اکبر رنجبر کرمانی، لیلا قدیانی و سیما موسی پور به هدایت الله بهبودی در فیش برداری، جمع آوری و بازخوانی اسناد و خاطرات کمک کرده اند.

ناشر کتاب، موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی توضیح داده که: «پژوهش حاضر، شرحی است بر زندگی آیت‌الله سیدعلی حسینی خامنه‌ای از تبار و تولد تا سال‌های کودکی و نوجوانی و کارنامه‌ای است مختصر از آغازین کنش‌های سیاسی اجتماعی ایشان تا پیروزی انقلاب اسلامی.

قطع نظر از نقش و موقعیت استثنایی ایشان پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بی‌تردید آیت‌الله خامنه‌ای یکی از عالمان تأثیرگذار در تبیین و ترویج اندیشه سیاسی اسلام و برآمدن انقلاب اسلامی ایران است. بنابراین، چنین پژوهشی به معنای بازخوانی و بازگویی بخشی از تاریخ مبارزات ملت ایران است.

نمی‌توان این پژوهش را فاقد دشواری‌های خاص ندانست؛ از کمبود منابع گرفته تا امساک برخی مراکز دست‌اندرکار و پراکندگی اسناد، این‌ها موجب گردید که با مرارت فراوان هر برگی از جایی گردآوری شود و شد. گرچه اسناد استفاده شده قادر نیست تمامی زوایای پیدا و پنهان زندگی شخصی و مبارزاتی ایشان را روشن سازد، اما مصداق بیان «سرّی» است در «حدیث دیگران».

پژوهش درباره افراد و رویدادهایی که کنش‌گران آن در قید حیات هستند این امتیاز را دارد که به سرعت در بوته نقد و بررسی و تکمیل و تصحیح قرار ‌گیرد. بی‌گمان مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی از هر نقد و نظر و بررسی درباره این اثر استقبال می‌کند.

زندگینامه‌نویسی تفصیلی گرچه یکی از زیرشاخه‌های تاریخ‌نگاری به شمار می‌آید، اما استعداد بهره‌مندی از سلیقه‌های ادبی را نیز دارد. چنان که هدایت‌الله بهبودی توانسته است سبک نگارش لطیف و جذاب خود را در خدمت یک پژوهش عالمانه و مستند قرار دهد که امید است مقبول طبع اهل نظر افتد.»

این اثر در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در مصلای امام خمینی(ره)، سالن شبستان، راهروی ۲۸ غرفه ۱۹ عرضه شده است.


خبرگزاری کتاب ایران (IBNA)
 
تعداد بازدید: 4812



http://oral-history.ir/?page=post&id=1940