مقالات تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی برای انتشار در کتاب مجموعه مقالات دهمین همایش تاریخ شفاهی هنوز هم پذیرفته می شوند.


21 دی 1394


دکتر موسی حقانی دبیر علمی همایش تاریخ شفاهی ایران با محوریت نقد و بررسی منابعی که تاکنون در خصوص انقلاب اسلامی ایران منتشر شده درباره مقالات ارسال شده به این همایش گفت: از میان 30 مقاله نهایی 9 مقاله برگزیده جهت ارائه سخنرانی در این همایش انتخاب شده اند اما به رغم سپری شدن مهلت ارسال مقالات برای شرکت در همایش، علاقه مندان می توانند مقالات خود را برای حضور در مجموعه مقالات این همایش ارسال کنند و چنانچه شرایط لازم را احراز کنند در کتاب مجموعه مقالات همایش منتشر خواهند شد.

به گزارش روابط عمومی واطلاع رسانی موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران، مدیر عامل این مؤسسه در نشستی خبری با اشاره به اهمیت تاریخ شفاهی و همچنین آسیب شناسی آن از برداشت اشتباه یا تحریف گفت: در این همایش ما بنا داشتیم علاوه بر نقد محتوا نقد روشی هم داشته باشیم تا در جهت کمک به تعریف یا تدوین گویاترین روش برای فغالیت در این عرصه گامی برداریم.

به گفته وی در این نشست 4 پنل با موضوعات: مرورکلی یا نقد نقد، نقدونظر، گزارش و آموزش برگزار خواهد شد ؛ ، تحلیل تاریخ کنش اقتصادی در دوره پهلوی ، نقد کتاب حکمت و سیاست ، اثرگذاری هنر نمایش در وقوع انقلاب اسلامی ، گزارشی از تاریخ شفاهی حزب ملل اسلامی ، جمهوری تاریخ نگاری فرهنگی و انقلاب اسلامی و... از جمله موضوعاتی است که در قالب پمقالات برگزیده و در پنلهای مذکور ارائه خواهدشد.  

حقانی ادامه داد: رویکرد اصلی این همایش نقد و بررسی منابع مکتوبی است که در حوزه تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی درباره وقایع تاریخی بین سالهای 1342 تا 57 افتاق افتاده است.

مدیرعامل موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران  با بیان اینکه همایش تاریخ شفاهی ایران روز 5 بهمن ماه در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در حوزه هنری برگزار خواهد شد، افزود: علاقه مندانی به شرکت در این همایش باید در سایت موسسه تاریخ معاصر ایران ثبت نام کنند.همچنین قرار است برای شرکت کنندگان، ارائه دهندگان مقالات و همچنین برگزیدگان گواهی هایی در چند سطح صادر شود.

 

علاقه‌مندان به شرکت در این همایش  حد اکثر تا 25 دی ماه با مراجعه به وبگاه www.iichs.ir و یا ارسال مشخصات خود به نشانی  oh.10@iichs.org به صورت رایگان ثبت نام نمایند.

 

 

عکس ها



 
تعداد بازدید: 4068



http://oral-history.ir/?page=post&id=6095